Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


DEKOMET Turkish Manufacturers Companies Türkiye Turkey

Adress: Doğu Sanayi Sitesi 1. Blok No:9 Yenibosna , Turkey

DEKOMET Company Profile

 

DEKOMET Dekoratif Metal ve Ahsap Sanayi


1968 li yillarda imalata baslayan Altinis,1984 yilinda Dekomet markasi ile yenibosna dogu sanayi sitesinde kendi yerinde imalata basladi. Bünyesinde paslanmaz standart tip kuruyemis isiticilari ve paslanmaz vitrinlerle piyasa,ya giren dekomet kisa sürede ürün portföyünü gelistirerek 1990 li yillarda elektrostatik bombeli isiticilar ve komple dükkanlarla kuruyemis dükkan dekorasyonunda bir ilke imza atti.          


Bu arada ilk sarküteri market sogutuculari ve sütlük leride imal etmeye baslamistir. 1990 li yillarin ortasinda yeni bir hamle daha baslatan dekomet ahsap, laminat kaplama ve suntalem kuruyemis reyonlari ve vitrinlerle müsteri portföyüne süper market ve hiper market leride eklemistir. 1990 larin sonunda yas pasta kuru pasta unlu mamul ve suntalem raf gruplariyla müsterilerine yeni seçenekler sunan dekomet müsteri tercihli özel ürünleri ve dizaynlari ile de komple dükkan dekorasyonlarnda önemli bir yer edinmistir.

Ürünlerinde yüksek kalite ve fiyata uygunluk ilkesini benimseyen dekomet ürün standartlarini müsteri tercihleri ile birlestirerek yeni model tasarimlari gerçeklestirmeyi hedeflemistir. Üründe kullanilisi esas alarak çalisan dekomet üstün kalite anlayisi ile hizmet vermektedir.


standard types of stainless steel nuts heaters, standard type nuts heaters, stainless steel nuts heaters, stainless steel display, curved electrostatic heaters, decoration, grocery coolers, deli coolers, dekomet, wood nuts display, display cabinets, laminate counters for dried fruits, hardboard nuts counters, Chipboard shelf groups, pastry showcases, display cases, shelves,

DEKOMET Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers