Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


SALTANAT OTO YEDEK PARCA Turkish Manufacturers Companies Konya Turkey

Adress: Yazır Mahallesi Özbahar Sokak Baha İş Merkezi No:P/1 Konya / Turkey Fax: 03322550030

SALTANAT OTO YEDEK PARCA Company Profile

Hakkimizda

Saltanatoto Otomotiv 2012 yilinda iki genc girisimcinin sanayi ve satis tecrubelerini birlestirme karari ile kurulmustur. Agirlikli olarak Avrupa ve Ortadogu da kullanilan Ticari Araclarin markalarinin (Mercedes Benz, MAN, Volvo, SCANIA, DAF, IVECO, Renault) yedek parcalarinin yerli OEM ve OES ’e uretim yapabilenler basta olmak uzere, yine ayni kalitede uretim yapan ureticilere urettirdikleri urunleri siz seckin musterilerimizin begenilerine sunmaktayiz. Gerek urunlerin kalitesi, gerek teslimat ve sevkiyatta olusan musteri memnuniyetlerinden alinan sonuclar dogrultusunda Saltanatoto hedeflerini buyuterek daha fazla ulkeye, daha farkli parcalarla hizmet verme karari almistir.

2014 yilina gelindiginde bir ortak girisimciye daha kapilarini acan Saltanatoto hem urun cesitliligini, hem de satisi hedeflenen ulke adedini cogaltarak yoluna devam etmistir.

Her biri kendi alaninda ciddi basarilara imza atmis (Bircok firmanin ust duzey satis temsilcilikleri ve yoneticiliklerini yapmislardir, ozellikle uluslar arasi bircok firma temsilcileri ile de ticaret hacimleri belirlemislerdir) 3 girisimcinin deneyim ve basarilarindan daha cok pay almak isteyen yeni musterimizin de bu potansiyeli kacirmamalarini diler, saygilarimizi sunariz.

SALTANAT OTO YEDEK PARCA Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers